چهارشنبه 25 شهريور 1405
کانال سراج24 در ایتاکانال سراج24 در بله
۱۳۹۲/۰۶/۲۲ - ۱۵:۱۶
آیت الله عباس کعبی در گفتگو با «سراج24»:

مقاومت 30 ماهه دولت سوریه نشانه زمین‌گیری نظام سلطه است /بیداری اسلامی پروژه لیبرالیسم و اومانیسم را به انزوا کشانده است

پروژه‌های صدور لیبرالیسم و اومانیسم برای کشورهای منطقه از زمانی شروع شد که ایران را محور شرارت معرفی کردند.

مقاومت 30 ماهه دولت سوریه نشانه زمین‌گیری نظام سلطه است /بیداری اسلامی پروژه لیبرالیسم و اومانیسم را به انزوا کشانده است
 
آیت‌الله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌و‌گو با سراج24 با اشاره به این سخن مقام معظم رهبری«اکنون شرایط منطقه و دنیای اسلام بگونه ای است که غربیها تصور می کنند از هماوردی با تفکر انقلاب اسلامی عقب مانده اند و بر همین اساس تمام توان خود را به کار گرفته اند تا این عقب‌ماندگی را جبران کنند» گفت: در حال حاضر در دنیای معاصر 2 نوع طرز تفکر در برابر هم صف آرایی کرده‌اند یکی طرز تفکر مبتنی بر تلفیق علم و ایمان عقلانیت و معنویت عدالت و آزادی کرامت خانواده و حکومت شایستگان که این طرز تفکر اسلام ناب محمدی است.
وی عنوان کرد: طرز تفکر دیگر نظام سلطه مبتنی بر لیبرالیسم و اومانیسم است، در این هماوردی براساس همین مدل جمهوری اسلامی همراه با پیشرفتهای علمی و مقاومتی که در برابر نظام سلطه شد، استقلال مطلق کشور حفظ  و حکومت مبتنی بر رای مردم بر پایه ارزشهای اسلامی تثبیت شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: آگاهی‌هایی که در منطقه ایجاد شد که از آن به بیداری اسلام یاد می‌شود پروژه لیبرالیسم و اومانیسم را به انزوا کشانده است و غرب یا جنگ‌افروزی هم نمی‌توانند از لیبرالیسم دموکراسی حفاظت کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: یکی از فلسفه‌های اشغال عراق توسط آمریکا صدور ارزش‌های آمریکایی و دفاع از لیبرال دموکراسی است، اعلامیه توجیهی اشغال عراق را 61 روشنفکر آمریکایی معروف مثل جان‌والد که کتاب عدالت و آزادی را نوشته، ها نتینگتون، فوکویاما و غیره نوشتند.
آیت‌الله کعبی عنوان کرد: پویر در یک مقاله اظهار می‌کند که باید با قدرت و قوت از جامعه باز و آزاد دفاع و خاورمیانه را تسخیر کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: این پروژه‌های صدور لیبرالیسم و اومانیسم برای کشورهای منطقه از زمانی شروع شد که ایران را محور شرارت معرفی کردند؛ پیروزی حزب‌الله در جنگ 33 روزه و حماس در جنگ 22 روزه غزه و مقاومت 30 ماهه خط مقاومت اسلامی در برابر جنگ جهانی نظام سلطه بر علیه مقاومت در سوریه نشانه زمین‌گیری نظام سلطه است.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: آمریکا بیش از هر وقت دیگر در منطقه منفور شده است و زندان‌های گواتانامو و ابوغریب و قتل و آدم‌کشی‌‌ به جای مجسمه آزادی در ذهن‌ها تداعی می‌کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه آمریکا و اروپا دچار بحران‌های شکنده‌ای شده‌اند، گفت:  بحران رکود اقتصادی، بحران خانواده، بحران هویت، بحران ارزش‌های ثابتی که با آن یک زندگی آرام وجودداشته باشد، همه این بحران‌ها دست به دست هم داده به گونه‌ای که دیگر هیچ غربی حاضر نیست از جنگ افروزان حمایت کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اوباما در آمریکا و اروپا منزوی شده و متحدان او به تدریج عقب‌نشینی کردند و حتی از مجوز کنگره نیز ناامید هستند و برای اینکه افکار عمومی را مجاب کنند از جنگ محدود سخن می‌گویند، گفته‌‌اند طرح روسیه اگر به تصویب برسد می‌تواند جنگ را متوقف کند و این عقب‌نشینی آشکار آمریکا است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: کارشناسان ارشد آمریکا معتقد‌ند آمریکا روند سقوط را طی می‌کند، جزف نای در کتاب «قدرت در قرن 21» معتقد است قدرت از غرب به شرق منتقل و از دولتها به ملتها منتقل خواهد شد. 
وی با ذکر اینکه امروزه ملت‌ها حرف اول را می‌زنند، افزود:  به جای سلطه، ملتهای بیدار و آگاه که در جستجوی رشد و تعالی و معنای حقیقی زندگی انسانی هستند، می‌‌گیرند و این پیام زندگی حقیقی انسانی را باید در مفاهیم متعالی اسلامی ناب محمدی جستجو کنیم که ایران اسلامی منادی این الگو و طرح است.
آیت‌الله کعبی همچنین با اشاره به این سخن رهبر معظم انقلاب که باید نرمش هنرمندانه در عرصه‌های سیاسی داشت، گفت: استراتژی‌های نظام اسلامی ثابت است و هیچ تغییری در آنها صورت نمی‌گیرد، اسلام خواهی، عدالت‌گرایی، توجه به محرومین، استکبارستیزی، دشمن‌شناسی اصولی است که تنازل نسبت به آنها نخواهیم داشت.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: البته در روش‌های تحقق این اصول ممکن است روش‌ها مختلف باشد و دولتها برنامه‌های گوناگون داشته باشند؛ بر پایه حکمت، عزت، مصلحت و حفظ منافع ملی و برپایه عقل جمعی و مشورت، تغییر روش‌ها و حفظ چارچوب ثابت جمهوری اسلامی و خط قرمزها می‌تواند معنای نرمش هنرمندانه در عرصه‌های سیاسی باش
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴